Brezovica

Zbog dugogodišnjih problema sa jednim od mještana Brezovice , izgradnja novog puta. Več nekoliko godina postoji problem sa jednim putem u Brezovici gdje vlasnik zemljišta na kojem se nalazi put zabranjuje svojim mještanima prolaz istim .

Zbog nemogudnosti prilaza svojim poljima mještani Brezovice potražili su pomod načelnika općine gos. Peića. Pošto se pokušalo slučaj riješiti ponudom vlasniku zemljišta na kojem se nalazi put, zamjenu zemljišta tj. u zamjenu za obradivo zemljište na koje isti nije pristao, odlučeno je na probijanje novog puta koji prolazi pored starog ali po općinskom zemljištu.

Pošto je potreba izrade ovog puta bila hitna za mještane Brezovice , načelnik opdine Gradine ugovorio je radove u najkraćem roku da bi mještanima Brezovice omogudio prilaz njihovim posjedima. U izradi ovog puta sudjeluje poduzede BAMBO d.o.o. koje je pripomoglo dovozom betonskog otpada kako bi se premostio dio koji je podvodan i kako bi se učvrstila trasa puta . Na gradilištu je bila nekolicina mještana Brezovice koji nisu krili zadovoljstvo zbog izrade puta čak su i radnike počastili hladnim pićem . Galerija slika sa gradilišta u Brezovici