U IV. izbornoj jedinici na području Općine Gradina određena su biračka mjesta

U IV. izbornoj jedinici na području Općine Gradina određena su biračka mjesta…

1. Biračko mjesto broj 1. u Gradini, Vatrogasni dom Gradina (sala), Trg hrvatskih branitelja 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Gradini u sljedećim ulicama: Andrije Hebranga, Bana Josipa Jelačića, Hrvatskog sabora, Ljudevita Gaja, Trg kralja Zvonimira i Vladimira Nazora.

2. Biračko mjesto broj 2. u Gradini, Vatrogasni dom Gradina (prijašnje prostorije Općine), Trg hrvatskih branitelja 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Gradini u sljedećim ulicama: Matije Gupca i Trgu hrvatskih branitelja.

3. Biračko mjesto broj 3. u Bačevcu, Područna škola Bačevac, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bačevcu.

4. Biračko mjesto broj 4. u Brezovici, Društveni dom Brezovica, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Brezovici.

5. Biračko mjesto broj 5. u Budakovcu, Društveni dom Budakovac, Čorova 43, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Budakovcu.

6. Biračko mjesto broj 6. u Detkovcu, Društveni dom Detkovac, Detkovac bb, na kojem će glasati birači s prebivalištem u Detkovcu.

7. Biračko mjesto broj 7. u Lipovcu, Dom kulture Lipovac, Alojzija Stepinca bb, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Lipovcu.

8. Biračko mjesto broj 8. u Lugu Gradinskom, Područna škola Lug Gradinski, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Lugu Gradinskom.

9. Biračko mjesto broj 9. u Novom Gradcu, Područna škola Novi Gradac, Novi Gradac 43, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Novom Gradcu.

10. Biračko mjesto broj 10. u Rušanima, Područna škola Rušani, Rušani bb, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Rušanima.

11. Biračko mjesto broj 11. u Vladimirovcu, Društveni dom Vladimirovac, Hrvatskih branitelja 24, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Vladimirovcu.

12. Biračko mjesto broj 12. u Žlebini, Društveni dom Žlebina, Žlebina bb, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Žlebini.

RJEŠENJE – biračka mjesta