Nakon teške bolesti preminuo načelnik Dražen Peić, posljednji ispraćaj u petak 2. prosinca u 15 sati na općinskom groblju u Gradini

U dubokoj tuzi obavještavamo sve sugrađanke i sugrađane da je nakon teške bolesti, dana 30. studenog 2016. godine preminuo Dražen Peić, načelnik Općine Gradina. Komemorativni skup sjećanja i pokop za sugrađane, prijatelje i znance održat će se u petak 2. prosinca 2016 godine na općinskom groblju u Gradini s početkom u 15:00 sati.

Odlukom Zamjenika načelnika Općine Gradina Marka Ajčeka, dan komemoracije i pogreba, petak 2. prosinca 2016. godine proglašava se Danom žalosti u Općini Gradina. Dan žalosti označit će se isticanjem zastava Republike Hrvatske i zastave Općine Gradina na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost. Tijekom Dana žalosti neće se održavati događaji sa zabavnim sadržajima.