Dani otvorenih vrata na Visokoj školi Virovitica

U želji da svim zainteresiranim kandidatima u izravnom kontaktu pruže detaljne informacije vezane uz studiranje na Visokoj školi Virovitica, pozivaju se svi zainteresirani na Dan otvorenih vrata koji će se održati u četvrtak 19. ožujka 2015. godine u 10:00 sati u svečanoj dvorani „Viro“ Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Matije Gupca 78.

Tamo će se budući studenti, roditelji, poslodavci i šira javnost moći upoznati s radom Visoke škole Virovitica te se detaljno informirati o studijskim programima i pratećim sadržajima koje Visoka škola pruža. Uz detaljne informacije o upisima, uvjetima studiranja, programima stipendiranja i programima međunarodne razmjene studenata, posjetitelji će imati prigodu upoznati se sa studentima i profesorima Visoke škole, razgledati prostor Visoke škole i Studentskog restorana te dobiti ostale informacije o radu Studentskog zbora i Studentske sportske udruge. (vsmti.hr)

Program Dana otvorenih vrata Visoke škole Virovitica

10:00 Uvodno obraćanje Dekanice Dekanica doc.dr.sc. Vesna Bedeković
10:05 Promo film
10:20 Predstavljanje studijskog programa “Informatički menadžment” Pročelnica Odjela za ekonomiju Zrinka Blažević, mag.oec., univ.spec.oec., pred.
10:30 Predstavljanje studijskog programa “Poduzetništvo usluga” Voditelj Centra za upravljanje kvalitetom Josip Britvić, univ.spec.oec., pred.
10:40 Predstavljanje studijskog programa “Menadžment ruralnog turizma” Pročelnica Odjela za turizam Irena Bosnić, mag.oec., pred.
10:50 Predstavljanje projekta ERASMUS+ i programi stipendiranja Voditeljica Studentske referade Marija Klipa, dipl.iur.
11:00 Studentski zbor i Studentska sportska udruga Predsjednik Studentskog zbora Dominik Kadežabek, Predsjednik Studentske sportske udruge Jurica Kiris
11:10 Alumni Predsjednica Udruge ALUMNI diplomiranih studenata Visoke škole Virovitica Željka Kadlec, struc.spec.oec.
11:20 Organizirani obilazak prostora Visoke škole i Studentskog restorana „Škola“ Dejan Tubić, univ. spec. oec.Božidar Jaković, mag. oec.