OBAVIJEST O UREDOVNOM VREMENU OPĆINE GRADINA ZA RAD SA STRANKAMA

Temeljem preporuka stručnih službi o mjerama zaštite građana i sprječavanja širenja korona virusa (COVID-19) općina Gradina, za rad sa strankama, od 17. ožujka 2020. godine do daljnjega, uvodi sljedeće radno vrijeme:

– svaki radni dan: od 8,00 do 12,00 sati – uz napomenu da će se primati samo stranke koje imaju hitne i neodgodive zahtjeve

Prije ulaska u službene prostorije Općine Gradina sve stranke biti će upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke te će se propuštati sukladno uputama ovlaštenih djelatnika na ulazu kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima.

Ostatak dana rad općine Gradina odvijat će se uobičajeno, ali će komunikacija sa stručnim službama biti dostupna putem e-maila, telefona i mobitela (na vratima zgrade općine Gradina kao i na web stranici općine Gradina biti će istaknuti telefonski te ostali kontakti službenika putem kojih će moći dobiti sve potrebne informacije).

Molimo građane za razumijevanje i poštivanje istaknutog radnog vremena i ulazaka u službene prostorije kako zbog vlastite sigurnosti tako i zbog zaštite svojih sugrađana.

Općina Gradina